SEO Пакети

Цени на SEO пакети

Еднократна SEO настройка на уеб сайт

OnPage SEO
Тази услуга е за хора, които имат намерение да работят  по сайта си. В някои случаи еднократна SEO настройка настройка дава много добри резултати след време, при положение, че се поддържа поне блог с качествени статии.

Настройка и форматиране. Услугата включва настройка на страниците със заглавие; описание. Форматиране на текста за страниците с  h1, h2, h3…h6; bold и strong очертаване на важни фрази; насищане на текста с ключови думи.

Социална обвързаност. Добавяне на социални бутони за споделяне на съдържанието; свързване със социални профили; авторство и издател в Гугъл; микроформати.

Анализ на страниците. Страниците се проверяват през SEO инструменти за грешки, бързина на зарежане, работещи и неработещи връзки, оптимизация на изображения и други SEO инструменти за анализ.

Съдържание. Съдържанието е ключът към успеха. Крадено съдържание и нискокачествен текст гарантират ниски резултати. В тази услуга не включва създаване на съдържание. Може да проверим текущото съдържание и да ви дадем конкретен процент за уникалност.

*Забележка! Цената може да варира според броя уеб страници.
*Забележка! Цената не включва създаване на съдържание.

Цена: 450.00 лв. / еднократна такса

Месечен абонамент

Пакетът е подходящ за тези, които искат постигане на максимален резултат и той да се запази. Това се осъществява като се работи парелно по OnPage & OffPage SEO за уеб сайта.

OnPage SEO. Включва всички изброени стъпки в „Еднократния пакет“ (виж горе). След това продължаваме осъвършенстването на съдържанието. Следим дали някой го копира (това е явен знак, че съдържанието е качествено). Уеб страниците се усъвършенстват с най-новите иновации.

Подбор на ключови думи. Избирането на правилните ключови думи за които ще се работи е важно. Класирането на първо място в Гугъл с грешната ключова дума може да е огромна загуба на време и да не носи никакви положителни резултати.

Блог. Блогът е силния SEO инструмент, който позволява постоянното добавяне на съдържание в сайта. Качествените статии, форматирани по подходящ начин помагат за изкачването на позиции, изпращат сигнал на търсачките, че по сайта се работи в дългосрочен план.

OffPage SEO. Колкото и качествено да се работи по сайта, никога не е достатъчно за постигане на максимални резултати.

Социални мрежи. Днес, социалните мрежи са силен инструмент за постигане на резултати. Редовното споделяне на съдържанието от уеб сайта в различни социални мрежи позволява на хората да научат както за съществуването, така и за всичко ново публикувано на уебсайта. Поддържането на онлайн репутация е от изключителна важност за доверието в бранда. В услугата се включва създаване на социални профили, поддръжката им, управление на коментари, контакт с клиенти и фенове.

Линк билдинг. Може би най-важния фактор за изкачване на позиции в търсачките. Въпреки, че „машините от Гугъл“ работят по въпроса за намаляне значимостта на линковете към уеб страниците, това все още е фактор. Услугата включва редовно публикуване на линкове в други уеб сайтове, които да водят към вас.

SEO инструменти. Добавяне на уебсайта в Webmaster Tool & Analytics и следенето на информацията, която дават. Тази информация е важна за взимане на правилни решения.

Репорти. Изпращане на SEO месечен репорт относно свършената работа, както за OnPage, така и за OffPage оптимизацията. Позиции на класиране на уебсайта в Google.

*Забележка! Цената може да варира според броя ключови думи.

Цена: 800.00 лв. / месечна такса

SEO одит

Ако искате да узнаете къде са слабите места на уеб сайта, то SEO одита ще бъде вашият навигатор, който да ви помагне за подобрението му.

SEO одита включва цялостно анализиране на уеб сайта и препоръки за отстраняването им.

Съдържание. Проверка на съдържанието за уникалност. Начин на форматиране на текста.

Линкове. Анализ на работещи и неработещи линкове.

Заглавия и описания. Анализ на заглавията и описанията на уеб страниците.

Блокирани страници. Анализ на страниците за блокиране на търсещи паяци.

Безполезни страници. Анализ на полезността на страниците.

Трикове. Анализ на непозволени или смап дейности приложени от други хора.

Външни линкове. Анализ на неработещи и некачествени външни линкове.

Валидация на код. Проверка за валидиране на кода за грешки и предупреждения.

Други анализи и проверки.

Цена: 200.00 лв. / еднократна такса