Aleks Petkov

Огромно благодаря на ДЕВНОКС! Екипът ни е изключително доволен от работата и професионализма на момчетата. Изработиха проекта много по-рано отколкото беше предвидено, комуникацията беше повече от постоянна и приятелска придружена с много уникални идеи които да приложат извън първоначалния план-проект. Със сигурност ще продължим работата с тях. Препоръчвам с две ръце!

16-07-2021
Ивелина Кесаровска

Огромни благодарности към екипа на Девнокс ЕООД! За проявения професионализъм, коректно отношение, търпение и бързи, адекватни реакции за всеки казус, както и перфектна консултация. Те са сигурен пример, че когато попаднеш на точното място, нещата са възможни и се случват по най- добрия начин! Ако тепърва стартирате онлайн бизнес или вашия такъв е в застой - това е екипът! Силно препоръчвам!

29-11-2020
Свилен Серафимов

Изработиха ми онлайн магазин. Магазинът се получи страхотно, и е голям хит в мрежата. Работи безпроблемно, и поддръжката която получавам от екипа при нужда, е винаги на ниво. Благодаря !

24-09-2020
Ана-Мария Евтимова

Изработиха ми в кратък срок онлайн магазин, който отговаряше на всичките ми критерии. Поддръжката която получавам от екипа при нужда, е винаги бърза, професионална . Препоръчвам !

28-10-2020
Radoslava Nedkova

Справиха се идеално с изискванията ми за създаване на онлайн магазин. Доволна съм от бързината, коректността и доброто отношение!

17-02-2021
Read more from Google Reviews