+359 988 77 2225 Твоето уеб присъствие е важно!

Услуги

Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Разбираме значението на уеб сайтовете за собствениците им. Опитния ни и професионален екип е добре подготвен за изработката на уеб сайт, който е работещ, уникален и функционален.

Виж повече за тази услуга

Изработка на онлайн магазин

Продавайте продуктите си онлайн

Нашите системи за електронна търговия са предназначени за индивидуални бизнес изисквания. Даваме си време да разберем къде е бизнеса ви сега и накъде отива. Създаваме системата за онлайн магазин гъвкава, за да расте и да се развива с бизнеса.

Виж повече за тази услуга

SEO оптимизация

Оптимизиране на уеб сайт

За осигуряването на повече клиенти е нужно сайта да се класира добре в резултатите от търсенето. За качествена SEO оптимизация използваме всички иновации и работим ежедневно върху сайта, като се съветваме с клиента за промените.

Виж повече за тази услуга

Графичен дизайн

Всичи нужди от графичен дизайн

Слушането е мантрата на правилния графичен дизайн. Големите графични дизайни са създадени със слушане и разбиране целите на бизнеса и сайта. Чрез по-добро разбиране можем да предложим решения, които работят.

Виж повече за тази услуга

Мобилни сайтове

Мобилизирайте уеб присъствието

С появата на смарт телефони, таблети и други мобилни устройства, броя на хората с достъп до интернет се увеличава. Вярваме, че трябва да се помисли за мобилен уеб сайт, заедно с конвенционалния.

Виж повече за тази услуга

Уеб базирани приложения

Онлайн приложения за вашия бизнес

Ние можем да създадем всякакви приложения за вашия бизнес сайт с йерархична структура и парола за контролиран достъп до различни нива на достъпност или конкретно меню по задание.

Виж повече за тази услуга