Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!
Left quote icon
PartnersConsulting

Изразяваме нашето задоволство по повод взаимодействието ни с фирма "Девнокс" ЕООД, която ни консултира, изработи в указаните срокове, подходящ за дейността ни модерен сайт - www.partnersconsulting.bg.

За времето, в което работим заедно, получаваме техния съпорт навреме и не сме имали никакви технически трудности при комуникацията.

С настоящата препоръка оставяме отзив, насочен към всички бъдещи техни клиенти да останат в увереност, че в тяхно лице, могат да намерят отличен партньор в услугите, които предлагат на пазара.

Left quote icon
OtZasada

Екипът на "От Засада" и в частност проектът otzasada.com Изразява своята препоръка към Девнокс ЕООД на база професионализма и креативността, показани в периода на съвместната ни работа за изграждане на популярния спортен сайт на медията. Екипът на Девнокс ЕООД показа разбиране, гъвкавост и лесна комуникация. Те помогната и с много полезни съвети и препоръки. Доверихме се и продължаваме да се доверяваме на Девнокс ЕООД за прогреса на дейността, която развиваме.

Left quote icon
Magy57

С тази референция изказваме искрената си благодарност и удовлетвореност за професионализма на ДЕВНОКС ЕООД идаваме най-високата оценка за тяхната работа.

Работим с ДЕВНОКС ЕООД от близо 15 години и преминахме заедно през неколкократно обновяване на сайта на МАГИ-57 ЕООД, използвайки нови платформи, модерен дизайн, удобен интерфейс за потребителя, лека администрация на сайта и отлична SEO оптимизация.

Препоръчвам ДЕВНОКС на всички, които търсят коректност, професионализъм, бързина на работа, добри цени!

Left quote icon
Amavitravel.bg

С тази референция, туристическа агенция и туроператор АМАВИ ТРАВЕЛ изразява своята благодарност и възхищение към работата и професионализма на фирма ДЕВНОКС, която изгради от нула нашият сайт, без да познават естеството на нашата професия, специфики и структурата, която трябва да се следва при изграждането на такъв сложен уеб сайт. Въпреки това, с интуитивно мислене и много търпение от тяхсна страна, нашия уеб сайт не просто се получи, а се превърна в един от най-добрите такива в сферата на туризма.

Също така, екипа на ДЕВНОКС създаде и наша собствена, сложна административна програма и други приложения, които ни отличават от другите туристически агенции в България.

Понастоящем ние работим спокойно, защото всичко в сайта ни работи спокойно и безпроблемно, а когато има нужда - г-н Людмил Лесичков и екипа му са били винаги насреща, за да ни помогнат.

Като управител на Амави Травел мога да споделя, че нашият бизнес надскочи своето провинциално ниво и се разви успешно в България (онлайн), благодарение на ДЕВНОКС, за което аз, нашите колеги и франчайз партньори в страната ще им бъдем винаги признателни.

Left quote icon
Arte.market

С настоящата Референция споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за работата на Devnox LTD при изработка и поддръжка на уеб сайт на ADAMO - SG LTD.

Екипът на Devnox LTD разработи и програмира сайта ни https://arte.market, като изпълни всичките изисквания по него и осъществи проекта в уговорените срокове.

Продължаваме да разчитаме на професионалистите от Devnox LTD и за техническата поддръжка и оптимизирането на уеб сайта ни.

Успешната съвместна работа с фирма за уеб и графичен дизайн Devnox LTD ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

Left quote icon
Allmag.bg

С настоящата референция искрено благодарим на екипа от професионалисти във фирма "Devnox Ltd. - Уеб дизайн"

Екипът на фирмата се отличава с висок професионализъм, коректност и съобразяване с индивидуалните изисквания и спецификата на всеки клиент.

Искрено препоръчваме "Devnox Ltd." като коректен партньор, на който може да разчитате за отлични уеб решения.

С пожелание за бъдещо и все така успешно сътрудничество.

Left quote icon
Turgove.com

Екипът на "А.М.Б.К. Груп" ООД и в частност проекта turgove.com изразява своята препоръка към Девнокс ЕООД на база професионализма и креативността показани в периода на съвместната ни работа за израгждане на първия изцяло български проект за продажби чрез наддавания. По време на целия процес срещахме разбиране, гъвкавост, бърза комуникация и изключително полезни съвети, в съчетание, на което заедно постигнахме надминаващ очакванията резултат. Доверихме се и продължаваме да се доверяваме на Девнокс ЕООД за прогреса на дейността, която развиваме.

Left quote icon
Ribarche

Фирма АГМ 18 ЕООД, администратор на Онлайн Магазин за Риболовни Принадлежности РИБАРЧЕ www.ribarche.com.

Даваме референция за висока оценка и качество на свършената работа на фирма: DEVNOX LTD.

Извършиха отлична работа по миграцията и прехвърлянето на Онлайн Магазина ни от остарялата и непрактична платформа към тяхната CUSTOM-платформа.

Доволни сме от визията и функционалността на сайта, от професионализма на целия екип на фирмата, от бързината и точността им.

Препоръчваме екипа на фирма "Девнокс" на всички, които искат да продават успешно и да се развиват в онлайн търговията.

Left quote icon
Enterosgel

Ние от "Магистрал Инвест" ООД изразяваме своята удовлетвореност и благодарност от работата на "Девнокс" ЕООД. В съвместната ни дейност при изработката на нашия сайт entereosgel.bg вложиха креативност, висок професионализъм, компетентност, бързина, високо качество и отлична комуникативност. Своевременно реагират в случаи на необходимост и актуализации. Препоръчваме фирмата на всеки, който има необходимост от изработката на уеб сайт или интернет магазин.

Left quote icon
Gracia-Cosmetics

Чрез таи референция ние от ЕМДИНИ ЕООД изказваме благодарности към Devnox Ltd. - Студио за уеб дизайн за уменията, работата, насоките и компетенцията при изработката на нашият онлайн магазин gracia-cosmetics.com.

Приятели, Люси и Стенли, Вие отделихте с нас последните три месеца за да ни вкарате в един нов свят за нас а именно gracia-cosmetics.com.

Давахте ни постоянно информация, търсихме това което би било най-подходящо и най-добре изглеждащо. Консултирахте ни, учехте ни, давахте ни точни съвети. Вие направихте за нас точно това което искахме.

Нека да продължим нашата съвместна работа за в бъдеще. Винаги ще бъдете препоръчвани от Нас.

Left quote icon
SkiPropertyBG

С настоящата референция, ние от Агенция за недвижими имоти "Скипропърти" ООД изразяваме своето огромно удовлетворение от съвместната ни работа с фирма "Девнокс" ЕООД, които изградиха нов уеб сайт за агенцията ни - www.skiproperty.bg.

Доволни сме от визията и функционалността на сайта, от професионализма на целия екип на фирмата, от бързината и точността им.

Без колебание можем да препоръчаме екипа на фирма "Девнокс" на всички, които търсят подобни услуги.

Left quote icon
Детмаг-Свищов ЕООД

С настоящата референция, фирма "Детмаг-Свищов" ЕООД изразява своята удовлетвореност за изработката на сайта www.detskistoki.bg. Като допълнение посочваме отличната комуникация, бързият срок, както и професионалната консултация по всеки възникнал въпрос. Екипът на "Девнокс" ЕООД прояви невероятно търпение към нашите желания, както и креативност към всеки наш казус. Препоръчваме фирмата на всеки, който има нужда от изработката на уеб сайт или интернет магазин.

Left quote icon
Avtobus.BG

Росен Петков издава настоящата препоръка в качеството си на Възложител по проект за изработка на уеб сайт www.avtobus.bg, който проект се изпълни от ДЕВНОКС ЕООД през 2018-2019 година. Екипът на ДЕВНОКС ЕООД, създаде уеб сайта по зададените критерии, като вложи в него модерна визия и невероятна функционалност. Препоръчвам ДЕВНОКС ЕООД като един надежден и коректен партньор, който може да промени облика на вашия бизнес.

Left quote icon
Екоефект СВ ЕООД

С настоящата референция "ЕКОЕФЕКТ СВ" ЕООД, изразяваме своята удовлетвореност от изработката на сайта www.ecoefect.com. Като допълнение посочваме отличната комуникация между "ДЕВНОКС" ЕООД и нас, като клиент. "ДЕВНОКС" ЕООД, прояви професионализъм и креативност при изработката на сайта. Също така беше предоставена помощ при администрирането на сайта и навременни консултации след направени запитвания. Всички промени зависещи от "ДЕВНОКС" ЕООД, бяха извършени в срок. В заключение можем да препоръчаме работата на екипа на дружеството на бъдещите им клиенти. Професионализма и опита са фактор от голямо значение при доставянето на услуги. Качества, които екипа на "ДЕВНОКС" ЕООД, познава много добре.

Left quote icon
Apostolova & Slavov

С настоящата Адвокатско съдружие "Апостолова и Славов" изразява своето удовлетворение от работата с "Девнокс", които изградиха новия уеб сайт на кантората. Доволни сме от визията на сайта, от професионализма на участващите в проекта, от бързината и точността им. Препоръчваме "Девнокс" на всички наши клиенти и на всички, които търсят подобни услуги.

Left quote icon
DSG Technology

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на Фирма "Девнокс" ЕООД, за професионализма и уменията за работата им със специфични изисквания по изграждането и пускането в действие на нашия сайт www.dsg.bg. На екипа на "Девнокс" ЕООД бе поставена задача да изработи както цялостна визия на страниците така и фирмено лого. Логото и визията се получиха уникални и резултатите на нашия бизнес са на лице. От започването до днес ние получаваме от екипа на "Девнокс" ЕООД изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. Натрупания опит и постигнатите резултати са гаранция, че "Девнокс" ЕООД заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Left quote icon
Унивис ООД

УНИВИС ООД издава настоящата препоръка в качеството си на Възложител, в уверение на това, че през 2013 г. ДЕВНОКС ЕООД е изпълнила проект за създаването на интернет страница www.univis.bg. Екипът създаде за нас уеб сайт с модерна и атрактивна визия, лого съвпадащо с нашите представи, функционален контролен панел, с който можем да управляваме информацията - бързо и удобно, а също и качествена SEO оптимизация. Предвид гореизложеното, бихме искали да изразим своята благодарност на екипа на ДЕВНОКС ЕООД за коректното отношение от тяхна страна, изключителен професионализъм и ненадмината креативност. Препоръчваме ДЕВНОКС ЕООД като надежден партньор за изграждането на вашата фирмена визия.

Left quote icon
Глобал Индъстри ЕООД

Ние от Глобал Батери Индъстри ЕООД изразяваме своята благодарност към екипа на Девнокс ЕООД за изработката на уеб сайта - www.gbibattery.eu. Екипът на фирмата прояви изключителна компетентност, бързината на изработката беше впечатляваща, отбелязва,е също търпимостта и професионализма на работа, съчетан с невероятна креативност. В крайна сметка се получи един впечатляващ продукт плод на доказани умения. Препоръчваме Девнокс ЕООД на всички нуждаещи се от компетентна помощ при създаването на един впечатляващ уеб сайт.

Left quote icon
Медеко Комерс ЕООД

С настоящата референция, ние от Медеко Комерс ЕООД, изразяваме своята удовлетвореност от реализирания от Девнокс ЕООД проект - изработка на фирмен уеб сайт. В процеса на съвместна работа се убедихме, че фирмата е изградила екип от професионалисти, които чрез компетентност, креативност, бързина и качество на работа, коректност към поетите ангажименти и търпение към клиента, ни помогнаха да изградим уеб идентичността си по възможно най-добрия начин! Препоръчваме компетентната работа на Девнокс ЕООД на всеки, който има нужда от услуги в сферата на тяхната дейност!