Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!

Кои сме ние от Devnox Ltd?

Devnox е създадена през 2009 година. Ние сме малка група от професионални и ентусиазирани уеб дизайнери и програмисти, безкомпромисни относно изработката на стилни и модерни уеб сайтове.

Нашите специалисти са високо мотивирани с опит в своята област. Предлагаме индивидуални решения. Всеки проект се разработва, като се включват най-новите тенденции в областта на информационните технологии и уеб дизайна. Вярваме, че новите технологии ще ви осигурят една крачка пред конкуренцията.

Надяваме се да изградим не само вашият уеб сайт или онлайн магазин, а с течение на времето да се превърнем в надежден партньор, който може да ви помогне във всеки един момент с вашите изисквания за уеб технологии.

Разгледай нашите проекти

Как работим в Devnox

На първо място слушаме! Опитваме се да разберем конкретния бизнес и изисквания. Ние правим предложения. Работим с клиента за да се изгради един уеб сайт, който е съобразен с изискванията на бизнеса и в съответствие с бранда и имиджа.

Оценяваме необходимостта да се работи в рамките на ограничен бюджет. Имаме разработени работни програми. Те позволяват да се развива сайт с минимални средства, за да се постигнат целите.

Разкажи ни повече за твоята идея или проект

Можеш да ни откриеш в социалните мрежи или Поискай оферта

Защо да изберете Devnox

Екипът на Devnox има опит както в уеб дизайна и разработката уеб сайтове, така и в графичния дизайн и изискванията за провеждане на търговска дейност. Комбинацията от силните страни на екипа се допълват с микс от умения, необходими за да се осигури ефективно и атрактивно решение. Така се осигурява един отбор, който може да поеме предизвикателствата на всеки проект.

Избора на уеб дизайнер е важно решение за бизнеса или организацията. Добре изглеждащ и оптимизиран сайт ще привлече клиенти. Зле замислен уеб дизайн може да навреди на уеб сайта и да отблъсне клиентите възможно най-бързо и най-далече.

Нашата цел

Стремим се да предоставяме персонализирани решения и да помогнем на клиентите си да придвижат своя бизнес напред. Целта ни е да им осигурим всички видове услуги за уеб и графичен дизайн.

Изграждането на партньорски взаимоотношения с нашите клиенти е от изключителна важност. Изслушваме и разбираме техните цели и изисквания по отношение на времето и бюджета.

Разгледай мненията на нашите клиенти

Би ли предпочел да говориш с нас по телефона?
Говори с наш специалист: +359 988 77 2225
Поискай обаждане от нас
5 причини да изберете Devnox за разработването на вашия уеб проект
  • Партньорство и сътрудничество Работим с нашите клиенти, за да проектираме и изградим уникални уеб сайтове и развиване на съществуващи. Не налагаме нашите решения, а слушаме и съветваме, но най-важното е, че доставяме специфични изисквания на клиента.
  • Предоставяне на качествени решения Опитния ни екип са перфекционисти по природа и се гордеем с работата, която вършим. Щастливи сме само когато предоставяме качествени решения за всеки уеб сайт и изисквания за уеб дизайн.
  • Цена Цените ни са конкурентни. Вярваме, че предлагаме ценово-ефективни решения. Можем да работим с фиксирана цена или в рамките на определен бюджет.
  • Гаранция за ефективност Ние работим с предварително договорени срокове. Стремим се да надминем очакванията, да сме в срок и в рамките на бюджета.
  • Опитен екип в съчетание с умения Вярваме в използването на "правилния човек за работата". Различните умения, необходими за да се изгради един уеб сайт рядко се срещат в един човек. Този, който ще създаде красив уеб дизайн, рядко ще бъде същият, който да напише подробно програмата за да заработи сайта. Ние използваме опитни мениджъри на проекти с разбирания за бизнес и финанси, клиенти, уеб разработки и ИТ решения за обединяване на правилния екип.