Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!

С появата на смарт телефони, таблети и други мобилни устройства, броят на хората с достъп до интернет с този вид устройства нараства все повече.

Продажбата на мобилни устройства и таблети вече задминаха тези на персоналните компютри и лаптопи. Ние можем да създадем мобилен уеб сайт, който да работи безпроблемно с конвенционалния.

Уеб сайтове за мобилни устройства

Някои експерти в тази област твърдят, че първо трябва да се обсъди мобилен сайт и тогава да се помисли за конвенционален.

Ние вярваме, че двете версии на уеб сайта трябва да се обсъдят заедно. Може да се обмисли самостоятелен сайт, който е четим за всички операционни системи или единна база данни с два потребителски интерфейса, задвижвани от една система за управление на съдържанието.

Системата за управление на съдържание на Devnox е проектирана, така че да може да се изведе едно и също съдържание за мобилната и конвенционална версия. Също може на всяка от версиите да се показва различно съдържание. Всичко зависи от това, да се осигури възможно най-удобен интерфейс за всяко устройство на потребителя.

За онлайн пазаруване и електронна реклама, препоръчваме да се създаде отделен интерфейс съобразен с по-малките екрани и функционалността на мобилните операционни системи. За другите уеб сайтове това е въпрос на обмисляне и обсъждане.

Ако имате нужда от помощ или съвет относно мобилни уеб сайтове, моля използвайте контактната форма за запитване. Ще сме щастливи да помогнем за взимане на правилното решение.