Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!

Мантрата на големия графичен дизайн е слушането. Големите графични дизайни са създадени чрез слушане и разбиране нуждите и целите на бизнеса. По-доброто разбиране позволява предлагане на качествени решения, които работят, като доставят правилното съобщение по начин, които се свързва с аудиторията на конкретния бизнес.

Нашите графични дизайнери работят в тясно сътрудничество с останалите членове на екипа за изграждане на уеб сайта. Така може да се представи уникален графичен дизайн, който да открои сайта и да създаде креативен потребителски интерфейс.

Печатен дизайн

Докато един добър сайт е ефективен инструмент за привличане на нови клиенти в дигиталната ера, печатната медия все още е „в играта“. Ние можем да помогнем във всички аспекти на печатния дизайн, включително:

Лого и Брандинг

Логото е отправна точка за бранда. Добре проектирано лого ще помогне за изпращането на правилното съобщение до клиентите и да постави основите на индивидуалността на компанията.

Ние сме създали лога за редица компании. Моля свържете се с нас или вижте дизайните в портфолиото.

Можем да ви посъветваме и насочим относно цветни палитри и шрифтове, които ще засилят открояването на бранда.

Печатни, маркетингови материали

Развитието на бранда се постига чрез създаване на печатни материали относно маркетинг стратегията, включително флаери, брошури, реклама за списания. Печатните материали са все още ценен инструмент за повишаване на осведомеността, известността и привличане на трафик към уеб сайта.

За постигане на маркетингови цели трябва да се създадат и други печатни материали, които не биха представлявали проблем за Devnox.

Дигитален маркетинг

Създаването на дигитални версии на печатните материали, включително електронни бюлетини, маркетингови Emails е много важно за онлайн маркетинга. Можем да осигурим един добре балансиран дизайн и да помогнем за комуникацията с клиентите.