Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!

Responsive Design

Уеб сайтът ви изглежда еднакво добре на всички устройства. Десктопи, лаптопи, таблети и телефони.

Връзка с куриери

Интеграция на куриерски модули като: Speedy, Econt, LeoExpres и др.

Интеграции

Интегриране на външни системи като Pazaruvaj (експорт + коректен магазин), Emag, Glami и др.

Модули за лизинг

Вграждане на най-популярните лизингови решения от Unicredit и TBI.

Онлайн разплащания

Възможност за вграждане на над 150 начина за онлайн разплащане.

Оптимизиран за Google

Използваме най-добрите практики за SEO оптимизация на нашите проекти за да ги класираме на предни позиции в търсачките.

Бързина

Бързи, удобни за навигация и добре структурирани онлайн магазини.

Индивидуален дизайн

Изготвяне на уникален дизайн според нуждите на бизнеса.

Пълен контрол на съдържанието

Пълна свобода по променяне на текстове, изображения и типография на сайта.

Facebook магазин

Импортиране на всички продукти от сайта ви във Facebook.

Миграция от друга система

Прехвърляме цялата информация от старата ви система в нашата без загуба на данни.

Мултиезичност

Бързо и лесно включване на допълнителни езици. SEO Friendly техники за всеки език.

Запитване за оферта Запитване за оферта

За да бъде успешен вашият бизнес и за да се наложи ефективно на пазара, едно от основните изисквания е, правилната стратегия за разработването му и неговата поддръжка съобразена със съвременните тенденции, които предлага дигиталния свят. И тук на помощ идва онлайн магазинът.

Предимствата на онлайн търговията са лесното й управление, значителното повишаване на продажбите, проследяването на наличностите в склада и бързото и практично пазаруване само с един клик.

Нашите платформи за виртуално пазаруване се разработват на изцяло индивидуален принцип според вашите предпочитания и нужди. Правим обстоен анализ на бизнеса ви и посоката, в която желаете да се развие като ви помагаме да постигнете реални резултати.

Начина по който потребителите разглеждат и купуват продукти онлайн зависи от от продукта и сектора. Нашите платформи за онлайн търговия са изградени индивидуално за всички бизнес нужди. Даваме си време за да разберем къде се намира бизнеса и накъде отива, за да създадем достатъчно гъвкава система, която да позволява растеж и развитие.

Управление и административен панел на онлайн магазина

Административния панел е създаден по такъв начин, че да дава възможност да бъдат постоянно актуализирани различни видове оферти, цени и продукти. Системата е изцяло проектирана от нашия екип и това позволява нейното многократно обновяване. Крайната цел на всеки онлайн магазин е да носи необходимите продажби, а от наша страна имате пълна гаранция, че клиентите ще се радват на бърз и лесен начин за успешно направена покупка, което ще ги стимулира да станат ваши потенциални редовни клиенти.

В изработката на онлайн магазина е включена и пълна SEO оптимизация, която е от изключителна важност за успешното му класиране на челни позиции в онлайн търсачките.

Целта на онлайн магазина е да донесе продажби!

Гарантираме опростен, ясен и лесен процес за използване, който няма да попречи на клиентите и ще позволи бърза и лесна покупка.

За да се подобри работата на вашия онлайн магазин са изведени най-важните свързани със SEO оптимизацията опции за настройка.

Елементите, които могат да бъдат включени в системата за управление включват:

Лесно управление на онлайн магазина

Благодарение на нашия екип от професионалисти, вие ще се радвате на автоматичното интегриране на първите продукти и всякакви други текстове, които решите да ни предоставите за качване. Управлението на онлайн магазин ще се превърне в лесно и приятно занимание, което освен желания приход ще ви носи и удоволствие!

Оставаме на разположение

При възникнали технически проблеми или нужда от допълнителни функции - ние ще бъдем винаги на линия за да ви съдействаме! Онлайн магазина може да се изгради, така че да се добавят нови функции когато бизнеса расте.

Изграждане на маркетинг стратегия

Маркетинг стратегията е ключов елемент при създаването на успешен бизнес и при нея са на лице някои тънкости, които не бива да се пренебрегват. С нейна помощ точните послания стигат до точната група от хора, които ще бъдат заинтересовани от вашите стоки и услуги и това ще ги превърне в потенциални клиенти. Електронния рекламен маркетинг и имейл маркетинга са е иновативни и изцяло съобразени с нужните на всеки един онлайн бизнес и са препоръчителни за малки, стартиращи фирми, които са избрали онлайн търговията за своя дейност.

Безплатна консултация и оферта

Ние сме изцяло на разположение за вас при нужда от консултация без да се налага да се налага да се реализира среща или телефонен разговор. Единственото, което трябва да направите, е да използвате формата за запитване или контакти и ние веднага ще се свържем с вас.

В ерата на дигиталния възход всеки един бизнес трябва да разполага със собствена онлайн платформа, като по този начин ще увеличи шанса за привличане на нови клиенти, популяризиране на дейността, нейното изчерпателно представяне и реализирането на повече продажби и търсене на определени видове предлагани услуги.

Онлайн е по-лесно да откриеш всичко онова, от което имаш нужда! А нашата мисия е да вдъхнем живот на всяка идея, продукт или услуга като ги превърнем в един постоянно работещ и печеливш механизъм!