Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!

CMS (система за контрол на съдържанието) от Devnox

Системата е добре оптимизирана за търсачки. Лесна за работа. Включва нива на достъп в администраторската част. Изгражда се така, че да може да се променя всяко съдържание в уеб сайта. Системата е гъвкава и може да се надгражда постоянно. Има възможност за включване на нови модули. Всяка една промяна от към техническата част става много бързо.

Предимства на CMS системата на Devnox

Гъвкавост : след създаването и интегрирането на модулите, които са били договорени в началото на проекта, системата запазва своята гъвкавост. Могат да се добавят нови модули, да се премахват или усъвършенстват текущите. Всяка промяна откъм техническа гледна точка се извършва бързо.

SEO оптимизация : CMS-а на Devnox се изгражда с лесни за употреба функции, чрез които се контролира OnPage оптимизацията на уеб сайта. Извеждат се полета за попълване на Title; Description; h1, h2, h3… h6 и други опции за форматиране на текста; контрол върху таговете на изображенията; създаване на линкове и тагове към тях.

Лесна за управление : системата позволява добавяне на нови страници, главни категории и подкатегории без да се изискват умения за програмиране или специални познания. Всичко се извършва по възможно най-улеснен начин. Форматирането на текста се извършва чрез панел, който притежава голям брой функции.

Бързина : Системата за управление на съдържанието на Devnox е изключително бърза. Веднъж попълнена за създаване или редактирана страница се публикува на уеб сайта само с един клик. Зарежда бързо, като не създава неудобство от изчакване или блокиране.