+359 988 77 2225 Твоето уеб присъствие е важно!

За нас

Кои сме ние

Кои сме ние

Devnox е създадена през 2009 година. Ние сме малка група от професионални и ентусиазирани уеб дизайнери и програмисти.

Нашите специалисти са високо мотивирани с опит в своята област. Предлагаме индивидуални решения. Всеки проект се разработва, като се включват най-новите тенденции в областта на информационните технологии и уеб дизайна. Вярваме, че новите технологии ще ви осигурят една крачка пред конкуренцията.

Надяваме се да изградим не само вашият уеб сайт или онлайн магазин, а с течение на времето да се превърнем в надежден партньор, който може да ви помогне във всеки един момент с вашите изисквания за уеб технологии.

Станислав Спирдонов

Станислав Спирдонов

Front-end developer

Защо да изберете Devnox

Екипът на Devnox има опит както в уеб дизайна и разработката уеб сайтове, така и в графичния дизайн и изискванията за провеждане на търговска дейност. Комбинацията от силните страни на екипа се допълват с микс от умения, необходими за да се осигури ефективно и атрактивно решение. Така се осигурява един отбор, който може да поеме предизвикателствата на всеки проект.

Избора на уеб дизайнер е важно решение за бизнеса или организацията. Добре изглеждащ и оптимизиран сайт ще привлече клиенти. Зле замислен уеб дизайн може да навреди на уеб сайта и да отблъсне клиентите възможно най-бързо и най-далече.

Людмил Лесичков

Людмил Лесичков

Back-end developer

Нашата цел

Стремим се да предоставяме персонализирани решения и да помогнем на клиентите си да придвижат своя бизнес напред. Целта ни е да им осигурим всички видове услуги за уеб и графичен дизайн.

Изграждането на партньорски взаимоотношения с нашите клиенти е от изключителна важност. Изслушваме и разбираме техните цели и изисквания по отношение на времето и бюджета.

 

Изработка на сайтове

Изработка на сайтове

Изпрати запитване

Как работим в Devnox

На първо място слушаме! Опитваме се да разберем конкретния бизнес и изисквания. Ние правим предложения. Работим с клиента за да се изгради един уеб сайт, който е съобразен с изискванията на бизнеса и в съответствие с бранда и имиджа. Нашите графични дизайнери могат да помогнат в разработването на нови лога, флаери, визитки, брошури, постери и др.

Оценяваме необходимостта да се работи в рамките на ограничен бюджет. Имаме разработени работни програми. Те позволяват да се развива сайт с минимални средства, за да се постигнат целите.

Какво казват клиентите за нас

Препоръките, които получаваме от нашите клиенти са положителни. Стремим се да отговорим на всички изисквания, да завършим проектите ефикасно, с висок стандарт и конкурентна цена. Вижте нашите препоръки, за да узнаете какво казват клиентите за нас.

5 причини да изберете Devnox за разработването на вашия уеб проект:

Работим с нашите клиенти, за да проектираме и изградим уникални уеб сайтове и развиване на съществуващи. Не налагаме нашите решения, а слушаме и съветваме, но най-важното е, че доставяме специфични изисквания на клиента.
Опитния ни екип са перфекционисти по природа и се гордеем с работата, която вършим. Щастливи сме само когато предоставяме качествени решения за всеки уеб сайт и изисквания за уеб дизайн.
Цените ни са конкурентни. Вярваме, че предлагаме ценово-ефективни решения. Можем да работим с фиксирана цена или в рамките на определен бюджет.
Ние работим с предварително договорени срокове. Стремим се да надминем очакванията, да сме в срок и в рамките на бюджета.
Вярваме в използването на "правилния човек за работата". Различните умения, необходими за да се изгради един уеб сайт рядко се срещат в един човек. Този, който ще създаде красив уеб дизайн, рядко ще бъде същият, който да напише подробно програмата за да заработи сайта. Ние използваме опитни мениджъри на проекти с разбирания за бизнес и финанси, клиенти, уеб разработки и ИТ решения за обединяване на правилния екип.