Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!
Детмаг-Свищов ЕООД

С настоящата референция, фирма "Детмаг-Свищов" ЕООД изразява своята удовлетвореност за изработката на сайта www.detskistoki.bg. Като допълнение посочваме отличната комуникация, бързият срок, както и професионалната консултация по всеки възникнал въпрос. Екипът на "Девнокс" ЕООД прояви невероятно търпение към нашите желания, както и креативност към всеки наш казус. Препоръчваме фирмата на всеки, който има нужда от изработката на уеб сайт или интернет магазин.

Avtobus.BG

Росен Петков издава настоящата препоръка в качеството си на Възложител по проект за изработка на уеб сайт www.avtobus.bg, който проект се изпълни от ДЕВНОКС ЕООД през 2018-2019 година. Екипът на ДЕВНОКС ЕООД, създаде уеб сайта по зададените критерии, като вложи в него модерна визия и невероятна функционалност. Препоръчвам ДЕВНОКС ЕООД като един надежден и коректен партньор, който може да промени облика на вашия бизнес.

Екоефект СВ ЕООД

С настоящата референция "ЕКОЕФЕКТ СВ" ЕООД, изразяваме своята удовлетвореност от изработката на сайта www.ecoefect.com. Като допълнение посочваме отличната комуникация между "ДЕВНОКС" ЕООД и нас, като клиент. "ДЕВНОКС" ЕООД, прояви професионализъм и креативност при изработката на сайта. Също така беше предоставена помощ при администрирането на сайта и навременни консултации след направени запитвания. Всички промени зависещи от "ДЕВНОКС" ЕООД, бяха извършени в срок. В заключение можем да препоръчаме работата на екипа на дружеството на бъдещите им клиенти. Професионализма и опита са фактор от голямо значение при доставянето на услуги. Качества, които екипа на "ДЕВНОКС" ЕООД, познава много добре.

Apostolova & Slavov

С настоящата Адвокатско съдружие "Апостолова и Славов" изразява своето удовлетворение от работата с "Девнокс", които изградиха новия уеб сайт на кантората. Доволни сме от визията на сайта, от професионализма на участващите в проекта, от бързината и точността им. Препоръчваме "Девнокс" на всички наши клиенти и на всички, които търсят подобни услуги.

DSG Technology

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на Фирма "Девнокс" ЕООД, за професионализма и уменията за работата им със специфични изисквания по изграждането и пускането в действие на нашия сайт www.dsg.bg. На екипа на "Девнокс" ЕООД бе поставена задача да изработи както цялостна визия на страниците така и фирмено лого. Логото и визията се получиха уникални и резултатите на нашия бизнес са на лице. От започването до днес ние получаваме от екипа на "Девнокс" ЕООД изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. Натрупания опит и постигнатите резултати са гаранция, че "Девнокс" ЕООД заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Унивис ООД

УНИВИС ООД издава настоящата препоръка в качеството си на Възложител, в уверение на това, че през 2013 г. ДЕВНОКС ЕООД е изпълнила проект за създаването на интернет страница www.univis.bg. Екипът създаде за нас уеб сайт с модерна и атрактивна визия, лого съвпадащо с нашите представи, функционален контролен панел, с който можем да управляваме информацията - бързо и удобно, а също и качествена SEO оптимизация. Предвид гореизложеното, бихме искали да изразим своята благодарност на екипа на ДЕВНОКС ЕООД за коректното отношение от тяхна страна, изключителен професионализъм и ненадмината креативност. Препоръчваме ДЕВНОКС ЕООД като надежден партньор за изграждането на вашата фирмена визия.

Глобал Индъстри ЕООД

Ние от Глобал Батери Индъстри ЕООД изразяваме своята благодарност към екипа на Девнокс ЕООД за изработката на уеб сайта - www.gbibattery.eu. Екипът на фирмата прояви изключителна компетентност, бързината на изработката беше впечатляваща, отбелязва,е също търпимостта и професионализма на работа, съчетан с невероятна креативност. В крайна сметка се получи един впечатляващ продукт плод на доказани умения. Препоръчваме Девнокс ЕООД на всички нуждаещи се от компетентна помощ при създаването на един впечатляващ уеб сайт.

Медеко Комерс ЕООД

С настоящата референция, ние от Медеко Комерс ЕООД, изразяваме своята удовлетвореност от реализирания от Девнокс ЕООД проект - изработка на фирмен уеб сайт. В процеса на съвместна работа се убедихме, че фирмата е изградила екип от професионалисти, които чрез компетентност, креативност, бързина и качество на работа, коректност към поетите ангажименти и търпение към клиента, ни помогнаха да изградим уеб идентичността си по възможно най-добрия начин! Препоръчваме компетентната работа на Девнокс ЕООД на всеки, който има нужда от услуги в сферата на тяхната дейност!