Изпрати запитване Твоето уеб присъствие е важно!

Описание на проекта

Интернет платформата KAFESTANDART.BG е проект иницииран от млади хора с натрупан опит в областта на търговията със стоки.

Поради огромният интерес към кафе в България и разнообразието, целта на онлайн магазина е да обединява всички бутикови марки на гигантски производители от световен мащаб давайки възможност на своите клиенти да достигат по най-лесния начин до желаните от тях продукти.

Интернет платформата е прикрепена към фирма „НАЙС – М „ ЕООД, която е собственост на Марин Маринов от 1991 г. и благодарение на която стоките се осчетоводяват и търгуват по напълно легален начин според българското законодателство. Фирма „НАЙС – М“ ЕООД притежава изключителни права за България за две марки кафе „MENEGON” и „RENOIR”  които клиентите могат да открият не само в kafestandart.bg  но и в други онлайн магазини за кафе!

KAFESTANDART.BG е спонсор на състезателя от националния отбор по карате Стефан Петков, който представлява страната ни на международната сцена.  

Проект: Онлайн магазин - Kafestandart
Проект: Онлайн магазин - Kafestandart

Детайли

Дата: 12 Jun 2023 Технологии: Bootstrap 3.x CSS HTML5 JavaScript jQuery MySQL Database Photoshop PHP Категории: Онлайн магазини Изпълнител: Devnox Ltd.
Посети сайта
Поискай оферта за подобен проект
Говори с наш специалист: +359 988 77 2225
Онлайн връзка с нас