+359 988 77 2225 Твоето уеб присъствие е важно!

Онлайн магазин - Kafestandart

Онлайн магазин - Kafestandart

Описание на проекта

Интернет платформата KAFESTANDART.BG е проект иницииран от млади хора с натрупан опит в областта на търговията със стоки.

Поради огромният интерес към кафе в България и разнообразието, целта на онлайн магазина е да обединява всички бутикови марки на гигантски производители от световен мащаб давайки възможност на своите клиенти да достигат по най-лесния начин до желаните от тях продукти.

Интернет платформата е прикрепена към фирма „НАЙС – М „ ЕООД, която е собственост на Марин Маринов от 1991 г. и благодарение на която стоките се осчетоводяват и търгуват по напълно легален начин според българското законодателство. Фирма „НАЙС – М“ ЕООД притежава изключителни права за България за две марки кафе „MENEGON” и „RENOIR”  които клиентите могат да открият не само в kafestandart.bg  но и в други онлайн магазини за кафе!

KAFESTANDART.BG е спонсор на състезателя от националния отбор по карате Стефан Петков, който представлява страната ни на международната сцена.  

Детайли

Дата 28 Jun 2017 Технологии Bootstrap 3.x CSS HTML5 JavaScript jQuery MySQL Database Photoshop PHP Изпълнител Devnox Ltd.
  Посети сайта Запитване за подобен сайт