+359 988 77 2225 Твоето уеб присъствие е важно!

Изработка на онлайн магазин

Начина по който потребителите разглеждат и купуват продукти онлайн зависи от от продукта и сектора. Нашите платформи за онлайн търговия са изградени индивидуално за всички бизнес нужди. Даваме си време за да разберем къде се намира бизнеса и накъде отива, за да създадем достатъчно гъвкава система, която да позволява растеж и развитие.

Управление и административен панел на онлайн магазина

Административния панел е построен да позволява актуализацията на цени, продукти, специални оферти, бързо и лесно да се намали административната тежест на персонала. Системата е проектирана от нас, така че, когато искате подобрения в бъдеще това може да стане бързо и безпроблемно.

Целта на онлайн магазина е да донесе продажби!

Гарантираме опростен, ясен и лесен процес за използване, който няма да попречи на клиентите и ще позволи бърза и лесна покупка.

За да се подобри работата на вашия онлайн магазин са изведени най-важните свързани със SEO оптимизацията опции за настройка.

Елементите, които могат да бъдат включени в системата за управление включват:

Лесно управление на онлайн магазина

Ще останете изумени колко лесно се управлява онлайн магазина. Ние ще настроим магазина и можем да помогнем с автоматичното интегриране на първоначалните продукти и друго съдържание, което ни предоставите.

Оставаме на разположение

Ще сме на разположение за да помогнем с всички проблеми, които може да възникнат. Онлайн магазина може да се изгради, така че да се добавят нови функции когато бизнеса расте.

Разработване на електронен маркетинг план

Както във всеки бизнес, разработването на маркетинг план е от решаващо значение за неговия успех. Това е от съществено значение за създаването на стратегия, която да достави правилните послания към правилните хора. Въпреки, че фирмите ще продължат да се възползват от традиционните маркетингови методи, като реклама, пряка пощенска реклама и PR, е-маркетинга добавя изцяло нов елемент на маркетинговия микс. Неговата гъвкавост и рентабилна природа го прави особено подходящ за малки фирми. Ние можем да предоставим съвети в тази област.

Безплатна консултация и оферта

Ние ще ви дадем безплатна консултация без да се ангажирате с нищо чрез среща или по телефона. Моля използвайте формата за запитване или контакти, ако искате да говорите с един от нашите консултанти.


Гласували: 23, рейтинг: 4.7