+359 988 77 2225 Твоето уеб присъствие е важно!

Изработка на уеб сайт

Вашият уеб сайт свърза бизнеса с клиентите ви. Открива възможност за привличане на нови клиенти, като повишава популярността на марката и увеличава продажбите на продукти и услуги. Също позволява ефективно общуване с клиентите чрез обратна връзка.

Милиони хора ежедневно търсят информация, продукти и услуги в интернет.

Високо въздействащ уеб сайт ще привлече някои от тях.

Марка и етоса трябва да бъдат отразени във вашия уеб сайт. Когато проектираме сайт, изхождаме от ума на потребителите, за да им осигурим лесна навигация. Така ще намерят лесно и бързо това което търсят.

Ние се вслушваме в клиентите си, разбираме техните цели и задачи и "съживяваме" идеите им.

Членовете на екипа ни имат допълващи се умения и така заедно създаваме перфектния екип за всеки проект.

Проектиране и изграждане на уеб сайт

По-голямата част от нашите уеб сайтове са цялостни проекти по проектиране и изграждане. За всеки проект е разпределен ключов ръководител, който се грижи за връзката с различните умения на всеки от екипа.

Преди да проектираме всеки сайт си даваме време за да разберем бизнеса. Това помага да се получи не само сайт, който изглежда страхотно, а да има и подходяща функционалност. Така се увеличава потенциала за растеж на бизнеса.

Фокусът ни е върху предоставянето на решения. Адаптираме подхода си за да отговаря на нуждите на индивидуалния бизнес и предоставянето на най-добрите и най-ефективни решения.

Проект мениджъра обсъжда всички аспекти на заданието и ги предоставя на дизайнерския екип за да създаде дизайна. Той може да бъде променян докато не стане уникален и подхожда напълно на имиджа и посланието на бранда.

Нашите сайтове са изградени в съответствие с W3C стандарт и респонсив дизайн. Гарантираме, че сайтовете могат да се прочетат с помощта на всички основни уеб браузъри, като:

Ние изграждаме различни сайтове за клиенти, включително електронна търговия, корпоративни сайтове, сайтове за малък бизнес, както и сайтове за чатни лица и благотворителни, доброволни и местни правителствени организации.

Уеб сайт със защитени лични данни по GDPR

При изработка на сайт го привеждаме според плавилата за лични данни на GDPR.

Системи за управление на съдържанието (CMS)

За сайтове, които сме изградили предлагаме вградена собствена система за управление на съдържанието (CMS). Системата дава възможност на клиентите бързо и лесно да актуализират информацията на техния уеб сайт.

Можем да предоставим различни нива за достъп до CMS системата. Така може да разрешите на различни членове от персонала да извършват различни задачи в зависимост от нивата на достъп, които сте задали за тях.

Системата за управление на съдържанието е съобразена с изискванията на всеки отделен проект.

Прочетете повече за нашата система за управление на съдържанието

Безплатна консултация

Ние ще ви дадем безплатна първоначална консултация чрез среща или по телефона с един от нашите ръководители на проекти. Моля използвайте формата за запитване за изработка на сайт или контакти.

 


Гласували: 27, рейтинг: 4.8